Monday, 12 December 2011

lawak3.....hahahaha

Seorang lelaki dengan tergesa2 telah pergi ke sebuah kedai kek untuk memesan sebiji kek sempena hari jadi isterinya. "Apa yang hendak ditulis pada kek ulang tahun ini, encik?" tanya si gadis manis yang bertugas di kaunter kepada lelaki
itu. "Mmmm, tulis saja "Sayang tidak bertambah tua" di bahagian atas, kemudian sambung dengan "Sayang cuma bertambah cantik" di bahagian bawah," kata lelaki itu.

Esoknya, lelaki itu datang mengambil kek yang ditempahnya itu dan terus membawa pulang ke rumah untuk persembahkan kepada isterinya yang tersayang di hadapan tetamu-tetamu yang lain. Dan ketika kek itu dibuka di depan isteri dan tetamu undangan yang lain, lelaki itu setengah pengsan ketika membaca tulisan yang tertera! di kek itu:


"SAYANG TIDAK BERTAMBAH TUA DI BAHAGIAN ATAS. SAYANG CUMA BERTAMBAH CANTIK DI BAHAGIAN BAWAH."

Friday, 9 December 2011

x der kje..**

YOUTUBE : aku ade semue bende yg org nk tg0k ..
GOOGLE : aku ade semue bende yg org nk cari ...
FACEBOOK: aku boley buat org kenal sesame sendiri , chat , mcm2 laa ..
SKYPE : aku bole bagi org call di seluruh dunia
INTERNET : tanpa aku , korg semue tak de taw ..
ELEKTRIK : ko pon same internet , tak de aku , kaw mcm boley hidop ..
PEKERJA ELEKTRIK : korg boleh diam tak???, kang aku tak betolkan tiang elektrik ni, smue hilang .. bising    jer
__________________________________________________________________________________

Seorang nenek yang menyeberang jalan hampir-hampir dilanggar motor lalu penungang m0tor menengking marah. . .

Penungang :"Nenek !!! Menyeberang jalan bukan nak tengok kiri kanan dulu!!"

Nenek : "Kau tu yg bodoh!! nak langgar aku pun tak kena..!! Buta ke... .?!!!