Friday, 9 December 2011

x der kje..**

YOUTUBE : aku ade semue bende yg org nk tg0k ..
GOOGLE : aku ade semue bende yg org nk cari ...
FACEBOOK: aku boley buat org kenal sesame sendiri , chat , mcm2 laa ..
SKYPE : aku bole bagi org call di seluruh dunia
INTERNET : tanpa aku , korg semue tak de taw ..
ELEKTRIK : ko pon same internet , tak de aku , kaw mcm boley hidop ..
PEKERJA ELEKTRIK : korg boleh diam tak???, kang aku tak betolkan tiang elektrik ni, smue hilang .. bising    jer
__________________________________________________________________________________

Seorang nenek yang menyeberang jalan hampir-hampir dilanggar motor lalu penungang m0tor menengking marah. . .

Penungang :"Nenek !!! Menyeberang jalan bukan nak tengok kiri kanan dulu!!"

Nenek : "Kau tu yg bodoh!! nak langgar aku pun tak kena..!! Buta ke... .?!!!

No comments:

Post a Comment